Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitrolle
- 4 Eier
- 1 Eigelb
- 30 - 40 g Wasser
- 120 g Zucker und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Mehl
- 1 Msp. Backpulver
- 25 g Speisestärke
Zitronen-Sahne-Creme und Fertigstellung
- 6 Blätter Gelatine
- 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Puderzucker
- 100 g Zitronensaft
- 2 Pck. Sahnesteif
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 36 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bienenstich
2 Std. 40 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
4h
Puddingbrezeln
3 Std.
Gefüllte Streuseltaler
2h 30min
Herzhafter Lettercake/Numbercake
2h
Nuss-Sahne-Torte
8 godz.
Pfirsich-Nuss-Donauwellen
2h 30min
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3 Std.
Donauwellen
2 Std. 40 Min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2h 30min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Bunter Retro-Obstboden
10h