Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 120 g Zucker
- ½ Limette, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 250 g Himbeeren
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Quark, 20% Fett
Biskuit und Fertigstellung
- 5 Eier
- 60 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Prise Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 40 g Mehl
- 40 g Speisestärke
- ½ Pck. Backpulver
- 1 EL Kakao
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 829 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 39 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
10 godz. 30 min
Brombeer-Schoko-Eistörtchen
8 Std.
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 Std.
Erdbeer-Himmelstorte
5 Std.
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3 Std.
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5 Std.
Bunter Retro-Obstboden
10 Std.
Prinzregententorte
3 Std. 30 Min
Käsesahnetorte mit Mango
8 Std.
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 godz. 30 min
Zimt-Biskuit-Rolle
45 Min