Apparaten en accessoires
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
16 Stücke
Ingrediënten
Vanillepudding
-
Milch750 g
-
Eier4
-
Zucker75 g
-
Speisestärke50 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
Biskuit
-
Eier6
-
Zucker240 g
-
Mehl240 g
-
Backpulver½ Pck.
Buttercreme und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Konfitüre Sorte nach Geschmack200 g
-
1 MarzipandeckeMarzipan-Rohmasse200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
95 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1544 kJ /
369 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Das Backbuch
128 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Donauwellen
2u. 40min
Beeren-Frischkäse-Hochzeitstorte
11u.
Luftige Topfentorte mit Himbeerfüllung
13u.
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2u.
Bunter Retro-Obstboden
10u.
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12u.
Zitronen-Sahne-Rolle
2u. 30min
Bienenstich
2u. 40min
Vanille-Buttercreme-Torte
7u.
Nuss-Sahne-Torte
8u.
Schoko-Sahne-Torte
6u.
Klassischer Käsekuchen
4u.