Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de bolillo, de un día, en trozos (3-4 cm)
- 80 g de leche de soya
- 50 g de nuez de castilla, pelada
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de espirulina en polvo
- 30 g de pan molido
- ½ cdita de orégano seco
- 1 cdita de sal
- 3 pizcas de pimienta negra recién molida
- aceite de oliva, para engrasar
- pan molido, para espolvorear
- 2 cdas de aceite de oliva
-
150
g de rúcula
of 150 g de hojas de espinaca fresca - 50 g de jitomates cherry, en mitades
- nuez troceada, para decorar
- hoja de perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1162 kJ / 277.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 630.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps de verduras
30 min
Bowl con falafel de lentejas y granada
2 Std. 35 Min
Crema vegana
10 Min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 min
Curry katsu de tofu vegano
30 min
Chiles rellenos de soya
45 Min
Jamón de frijol vegano
3h
Hamburguesas de tofu
8h 10 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Crema Ácida vegana
10 Min