Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 120 g water
- 50 g caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour
- 30 g milk powder
- 1 medium egg
- 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
- ½ tsp fine sea salt
- oil, for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
- 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
- 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 1 medium egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 521 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Chicken
1h
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 godz. 20 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Wolf Herring Fish Dumplings
30 min
Nasi Lemak
45 min
Char Siu Pastries
6h 10min
Sambal Petai Prawns
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min