Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 120 g water
- 50 g caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour
- 30 g milk powder
- 1 medium egg
- 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
- ½ tsp fine sea salt
- oil, for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
- 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
- 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 1 medium egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 521 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Petai Prawns
20 λεπτ.
Nasi Lemak
45min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Chicken Rendang
45min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Char Siu Pastries
6h 10 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Braised Yee Mee
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min