Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 120 g water
- 50 g caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour
- 30 g milk powder
- 1 medium egg
- 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
- ½ tsp fine sea salt
- oil, for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
- 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
- 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 1 medium egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 521 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25 min.
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 dk
Curry Chicken
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min.
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min.
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 godz. 30 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min.