Ungarische Gulaschsuppe

Ungarische Gulaschsuppe

4.7 1.5K beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
6 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehen
    3
  • Zwiebeln halbiert
    350 g
  • Öl
    30 g
  • Rotwein, trocken
    250 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Rindergulasch in Würfeln (ca. 1 cm)
    500 g
  • Wasser
    550 g
  • Tomaten in Stücken
    350 g
  • Zucker
    1 TL
  • Paprika edelsüß
    2 EL
  • Paprika rosenscharf
    1 geh. TL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kümmel, gemahlen
    ½ TL
    ½ TL Kümmel, ganz
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • Majoran, getrocknet
    1 EL
  • Lorbeerblätter
    3
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Kartoffeln, festkochend in Würfeln (ca. 1 cm)
    200 g
  • rote Paprika in dünnen Streifen
    160 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portionen

Eiwitten 20 g
Calorieën 1054 kJ / 252 kcal
Vetten 10 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...