Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 250 g Rotwein, trocken
- 50 g Tomatenmark
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 550 g Wasser
- 350 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 geh. TL Paprika rosenscharf
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
½
TL Kümmel, gemahlen
of ½ TL Kümmel, ganz - 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 3 Lorbeerblätter
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 160 g rote Paprika, in dünnen Streifen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleischeintopf
1h 40min
Gulasch
2h
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Gulaschsuppe
1h 15min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Gulaschsuppe
1h 5min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min