Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Öl
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 150 g Rotwein
- 200 g Rinderfond
- 120 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¾ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinebauch anbraten
15 Min
Mini-Rouladen
3h 30min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
15 Min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 Min
Aurora Sauce (Tomaten-Béchamel)
15 Min
Jasminreis, gekocht
35min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Langkornreis, gekocht
35min
Meatballs in Tomatensauce
45min
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Saftgulasch vom Rind
2u. 45min