Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 2 TL Gulasch-Gewürzmischung
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 700 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln
- 700 g Wasser, heiß
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g braune Champignons, geviertelt oder in Scheiben
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein
- 70 g Preiselbeerkompott
- Pfeffer zum Abschmecken
- Chilipulver zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1101 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Hackbällchen-Suppe
45min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Hähnchen-Minestrone
1h 20min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Speck-Majoran-Frikadellen
35 min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Fleischklößchen-Suppe
30 min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Rindfleischeintopf
1h 40min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1sa 35 dk
Ungarische Gulaschsuppe
2 Std.