Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Kümmelsamen
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 7 Prisen Pfeffer
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butterschmalz
- 300 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 200 g Schweinegulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 40 g Tomatenmark
- 1 EL Apfelessig
- 30 g Mehl
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 Tomaten, grob gewürfelt
- 800 g Rindfleischbrühe
- 2 Lorbeerblätter
- 200 g festkochende Kartoffeln, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1927 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 godz.
Rindfleischeintopf
1h 40min
Hähnchen-Minestrone
1 godz. 20 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Spaghetti Bolognese
40min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Ungarische Gulaschsuppe
2 godz.
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Italienisches Gulasch
2 godz.