Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Staudensellerie-Stangen, in Stücken, das Grün beiseitelegen
- 4 EL Olivenöl
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 EL Tomatenmark
- 1 EL Mehl
- 800 g Gulasch, gemischt
- 150 g Rotwein
- 500 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 5 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 100 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken
- 1 Dose weiße Bohnen (400 g) , abgetropft
- 250 g Cherry-Tomaten
- 1 Zitrone, Bio, Schale abgerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2583 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Kreolischer Fisch
35min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
1h 30 min.
Ossobuco
1 godz. 20 min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1 godz. 20 min
Lammragout
1h
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulasch Stroganoff
1h 10 min.
Italienischer Linseneintopf
1h
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min.