Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl
- 70 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (2-3 cm)
- 60 g Weißwein, trocken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
-
200
g stückige Tomaten
of 200 g Tomaten, frisch, in Stücken (2 cm) - 180 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Apfel, in Scheiben (5 mm)
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 418 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45 Min
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Kaninchen-Eintopf mit Süßkartoffelpüree
1 Std. 45 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min
Senfgulasch mit Porree
2h
Ossobuco
3 Std. 40 Min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Spaghetti mit Kalbfleisch-Bolognese
50 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Wildragout
1 Std. 15 Min
Italienisches Gulasch
2h
Hirschgulasch-Suppe
1 Std. 30 Min