Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 350 g stückige Tomaten
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Champignons, in Scheiben (2 mm)
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 Prise Pfeffer
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Scheiben (3 mm)
- 100 g gekochter Schinken, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3581 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Pizza Vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Champignonpizza
1 godz. 40 min
Pizza mit Meeresfrüchten
2 godz. 20 min
Pizza mit Lachs
1 godz. 30 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min
Pizza Greco
1h 20min
Pizza Hawaii
1 godz. 35 min
Salami-Pizza mit Käserand
1h 50min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza Diavolo
1 godz. 15 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 godz.