Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g getrocknete Steinpilze
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Pilze (z.B. Champignons, Seitlinge, gemischte Waldpilze), in Scheiben
- 2 Tomaten, gewürfelt
- 100 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Weißwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4.6 g
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1h
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50min
Tagliatelle mit Pilzen
1h
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1h 30min
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min
Pilzrahmsauce
20 min
Spinat-Sahne-Sauce
25min
Nudeln mit Austernpilzsauce
40 min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25min
Erbsen nach Florentiner Art
25min
Pilz-Lasagne
2h 30min