Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Hähnchenbrust, mit Haut und Knochen (ca. 500 g)
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 60 g Butter
- 60 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Curry, mild
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Hähnchen-Ragout
45 min
Hühnersuppe (gebunden)
35 min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Feine Königsberger Klopse
1h
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1 godz. 50 min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 godz.
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min