Porree-Hackfleisch-Suppe

Porree-Hackfleisch-Suppe

3.6 751 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl und etwas mehr zum Braten
    30 g
  • Hackfleisch, gemischt
    400 g
  • Champignons braun oder weiß, in Scheiben
    250 g
  • Porree in Ringen (5 mm)
    250 g
  • Wasser
    550 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kräuterschmelzkäse in Stücken
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 30 g
Calorieën 2047 kJ / 489 kcal
Vetten 39 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...