Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 200 - 250 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g geräucherter, roher Schinken, in Stücken
- 2 rote Paprika (250 - 300 g), geviertelt
- 80 - 100 g Gewürzgurken, große Gurken in Stücken, Sud aufgefangen
- 200 g Salami, in mundgerechten Stücken
- 200 g Jagdwurst, in mundgerechten Stücken
- 200 g Geflügelwurst, in mundgerechten Stücken
- 150 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 TL Sambal Oelek
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Senf, mittelscharf
- 350 g Wasser
- 50 g Saure Sahne
- 1 Zitrone, geschält, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2837 kJ / 681 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
DDR - Soljanka
1h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Tote Oma
50min
Königsberger Eintopf
45min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Sächsische Quarkkeulchen
3 godz.
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Senfeier
1h 5 min
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Senfeier mit Kartoffeln
1h