Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 30 g Pflanzenöl
- 350 g Mett, gewürzt
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Milch
- 100 g Sahne
- ½ TL Muskatblüte (Macis)
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2314 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Steckrüben-Cremesuppe
50min
Mett-Porree-Suppe
40min
Kräuter-Kartoffelsuppe mit Brätklößchen
50min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Käse-Porree-Suppe
30 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50min
Steckrübenpüree
45 min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min