Porree-Hackfleisch-Suppe

Porree-Hackfleisch-Suppe

4.2 420 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Porree in Ringen (1 cm)
    600 g
  • Pflanzenöl
    30 g
  • Mett gewürzt
    350 g
  • Kartoffeln in Stücken
    250 g
  • Wasser
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Milch
    250 g
  • Sahne
    100 g
  • Muskatblüte (Macis)
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 27 g
Calorieën 2314 kJ / 552 kcal
Vetten 41 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...