Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 800 g), halbiert
- 2 - 3 Möhren (ca. 200 g), geschält, am Stück
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g Reis
- 50 g Mehl
-
50
g trockener Weißwein
of 50 g Hühnerbrühe - 100 g Sahne
- 150 g Erbsen, TK
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2617 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Hackbällchen-Suppe
45 min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 godz.
Königsberger Eintopf
45 min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 godz.
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min