Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Köttbullar
- 500 g Wasser
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Rinderhackfleisch
- 100 g Sahne
- 100 g Paniermehl
- 1 Ei
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
Pilzsauce
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 200 g Wasser
- 200 g Sahne
- 300 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3189 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1h
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Frikadellen
25 Min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1h
Buletten mit Pilzrahm
1h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Lasagne satt (Garfield)
1h 30min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50min
Hackbraten Königsberger Art
1h 15min
Hack-Käse-Rolle
1h
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10min