Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Köttbullar
- 500 g Wasser
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Rinderhackfleisch
- 100 g Sahne
- 100 g Paniermehl
- 1 Ei
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
Pilzsauce
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 200 g Wasser
- 200 g Sahne
- 300 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3189 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1u.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1u.
Hackbraten Königsberger Art
1u. 15min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2u.
Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma
2u.
White-Chicken-Pasta
40min
Buletten mit Pilzrahm
1u.
Hackbällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45 Min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std. 10 Min
Rahmsauce
20min
Frikadellen
25min