Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbällchen
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 125 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 25 g Paniermehl, selbst gemacht
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 75 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 280 g Tomaten, geviertelt
- 60 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 180 g Kartoffeln, in Stücken (ca. 4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3111 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 10.3 g
Alternatieve recepten
Überbackene Hackbällchen
1h 15min
Schweinegeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
20min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Hähnchen mit Spätzle und Tomaten-Sahnesauce
40min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1h
Hackbällchen-Suppe
35min
Pute mit Rahmkartoffeln und Gemüsemix
40min
Fleischbällchen mit Reis, Paprika und Apfel-Curry-Sauce
50min
Hackbällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min