Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 130 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 130 g de farine de sarrasin
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 150 g d'andouille de Guémené, détaillée en cubes
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1704.7 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 263.5 g
- Natrium
- 13.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min
Rougail saucisse et riz
50min
Clafoutis de poulet et poivron
1 Std. 20 Min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Rougail saucisses et flan coco
1 Std. 50 Min
Gâteau de galettes aux lardons
1 Std. 15 Min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 Min
Parmentier de boudin à la patate douce
50min
Filet mignon aux pruneaux
1h
Sauté de porc au cidre
1h
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Joues de porc aux épices
13h 40min