![Ceviche de navajas con vichyssoise negra Ceviche de navajas con vichyssoise negra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F76FEC0-44B1-475A-85C7-0E3ACB3C9EAD/Derivates/00890BF2-0947-48FE-A147-31F693CDF854.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de puerro
- 15 g de mantequilla
- 45 g de aceite de oliva virgen extra
- 230 g de agua
- 80 g de patata en trozos
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 2 pellizcos de sal
- 18 navajas
- 65 g de nata
- 1 sobre de tinta de calamar
- 90 g de cebolleta en trozos
- 90 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de tallos de apio en trozos
- 4 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- 100 g de pepino pelado en trozos
- 10 g de zumo de lima
- ½ pomelo rosa (6 gajos pelados a lo vivo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 736 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 6.38 g
- Koolhydraten
- 5.84 g
- Vetten
- 14.11 g
- Vezels
- 1.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1h 30min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 Min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 Min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Tallarines de sepia en ensalada para dos
20min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 Min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 Min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Crema de boletus
1ч. 35 мин.