Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de puerro
- 15 g de mantequilla
- 45 g de aceite de oliva virgen extra
- 230 g de agua
- 80 g de patata en trozos
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 2 pellizcos de sal
- 18 navajas
- 65 g de nata
- 1 sobre de tinta de calamar
- 90 g de cebolleta en trozos
- 90 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de tallos de apio en trozos
- 4 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- 100 g de pepino pelado en trozos
- 10 g de zumo de lima
- ½ pomelo rosa (6 gajos pelados a lo vivo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 736 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 6.38 g
- Koolhydraten
- 5.84 g
- Vetten
- 14.11 g
- Vezels
- 1.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Mejillones al curry
30min
Sopa de mejillones al azafrán
40min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Ceviche de pulpo
10min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Ensalada de bogavante en salpicón
50min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Lubina a la cantonesa - China
25min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Berberechos al vapor con lima
20min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min