Apparaten en accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
14 portions
Ingrediënten
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
275.6 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Vetten
10.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rose gold baking
21 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2u.
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Chocolate pudding
6u. 30min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1u. 30min
Black Lemonade
144u.
Home-style sponge cake
2u. 30min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Traditional Apple pie
1u. 30min
Salted caramel ice cream
14u.
Quince paste
4u. 10min
Gluten free sticky date puddings
1u. 5min
Hazelnut torte
3u. 15min