Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
TM6 TM5 TM31

Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")

4.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Dough

  • 230 g milk
  • 60 g salted butter, cut into pieces
  • 20 g white sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 1 egg
  • 500 g plain flour
  • 1 tsp salt

Ricotta filling

  • 500 g ricotta (see Tips)
  • 50 g white sugar
  • 80 g dark chocolate chips
  • 40 g candied citrus peel (see Tips)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 egg yolk, lightly beaten

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1210.5 kJ / 288.2 kcal
Eiwitten
9.5 g
Koolhydraten
37.5 g
Vetten
10.8 g
Verzadigd vet
6.4 g
Vezels
1.6 g
Natrium
275.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten