Compatibele versies
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g milk
- 60 g salted butter, cut into pieces
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 500 g plain flour
- 1 tsp salt
Ricotta filling
- 500 g ricotta (see Tips)
- 50 g white sugar
- 80 g dark chocolate chips
- 40 g candied citrus peel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg yolk, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1210.5 kJ / 288.2 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham and cheese canelé
49 Std.
Spiced Polish Christmas cake
99 Std. 30 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Moroccan bundt
1h 20min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
"Little house" slice
6h 30min
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Black forest cake
5h
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min