Apparaten en accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
14 portions
Ingrediënten
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
275.6 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Vetten
10.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rose gold baking
21 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1u.
Steamed chocolate cake with whipped cream
1u. 10min
Aloha Carrot Cake
1u. 20min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1u. 20min
Focaccia
2u. 5min
Rustic bread
2u.
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26u. 15min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2u. 15min
Apricot liqueur
30min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2u. 15min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1u. 30min