Compatibele versies
Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)
- 40 g mel
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 150 g queijo de cabra fresco cremoso
- ½ c. chá de pimenta preta
- 500 g água
- 30 g noz picada
- 30 g mistura de germinados
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM6
35 Min
Nachos de cenoura com guacamole - TM6
1 godz.
Molho de chocolate
15min
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50min
Salada cremosa de camarão
35 Min
Guacamole
5 Min
Lasanha de curgete e pimentos
1 Std. 15 Min
Gelado de pera e especiarias
8h 45min
Peru com molho de cogumelos
40min
Wraps de frango e abacate
25 Min
Esparguete arrabiata com atum
30 Min
Salada grega de espelta
30 Min