Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
Masa
- 2 ramitas de romero fresco, sólo las hojas
- 30 g de jitomate deshidratado
- 130 g de agua
- 100 g de leche entera
- 1 cdita de azúcar
- 10 g de levadura seca
- 500 g de harina de trigo
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 ½ cdita de sal
Huevos
- 6 huevos
- agua, para llenar hasta la marca de 1 l
Montaje
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 2 cdas de pan molido, para espolvorear
- 50 g de pesto a la siciliana
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos suaves de yogur y fruta
1 Std. 50 Min
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
1 Std. 30 Min
Pan de papa con salsa tikka y aguacate TM6
Geen beoordelingen
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4h
Crostata de mermelada (Tarta Italiana de mermelada)
2h 35min
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3 godz.
Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra
3 godz.
Mordisquitos de nuez
1 Std. 45 Min
Nieve de sandía y jamaica
5 godz.
Focaccia de jitomate
1h
Pudín de tapioca y arroz
1h 10 min
Dulce de tapioca
1h