Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manteiga
- 300 g alho-francês cortado em rodelas (2 mm aprox.)
- 1000 g água
- 300 - 350 g carne de vaca s/ osso cortada em tiras finas (1x30 mm aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 2 cubos de caldo de carne, esfarelados - 150 g batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 150 g queijo azul cortado em pedaços
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 423 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozer 400-800 g de pimentos
25min
Escondidinho de carne seca
12h
Tempero picante para grelhados
Pas d’évaluation
Pamonha
1 Std. 40 Min
Sorvete de flocos
4h 25min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 Std. 25 Min
Feijoada
1 Std. 10 Min
Sopa da pedra
1 Std. 30 Min
Minestrone
45 Min
Sopa de grão e linguiça
25min
Sopa de legumes com noodles de omelete
50min
Canja da ceia
50min