Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manteiga
- 300 g alho-francês cortado em rodelas (2 mm aprox.)
- 1000 g água
- 300 - 350 g carne de vaca s/ osso cortada em tiras finas (1x30 mm aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 2 cubos de caldo de carne, esfarelados - 150 g batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 150 g queijo azul cortado em pedaços
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 423 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de legumes com noodles de omelete
50 min
Pão artesanal vegano e sem glúten
Geen beoordelingen
Sopa de carne com legumes
35 λεπτ.
Molho de chimichurri
Geen beoordelingen
Bolonhesa de lentilhas com salame no forno
1h 10 min
Farofa de maçã
35 λεπτ.
Sorvete de mandioca e coco
Geen beoordelingen
Sopa de legumes
55min
Risoto de borrego com couve-flor e pão picante
Geen beoordelingen
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 λεπτ.
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9 Std.
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 λεπτ.