Sopa de carne dinamarquesa

Sopa de carne dinamarquesa

4.0 6 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 doses

Ingrediënten

  • manteiga
    50 g
  • alho-francês cortado em rodelas (2 mm aprox.)
    300 g
  • água
    1000 g
  • carne de vaca s/ osso cortada em tiras finas (1x30 mm aprox.)
    300 - 350 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    2 cubos de caldo de carne, esfarelados
  • batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
    150 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • natas
    80 g
  • queijo azul cortado em pedaços
    150 g
  • Salsa picada q.b. p/ guarnecer
  • Pimenta preta q.b. p/ temperar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 423 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1577.4 kJ / 377 kcal
Vetten 28.8 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 16.2 g
Koolhydraten 12.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...