Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 680 g rabo de boi s/ gordura, cortado em fatias grossas
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 50 g farinha
- 3 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 200 g cebola cortada em oitavos
- 3 dentes de alho laminados
- 150 g tomate em pedaços
- 150 g pimento cortado em pedaços
- 25 g ramo de cheiros (salsa, cebolinho, hortelã e louro) (ver dica)
- 1 malagueta pequena, cortada em rodelas
- 80 g vinho branco
- 350 g água
- 100 g folha de agrião
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco
5óra 15p
Caldo de carne líquido
3 godz. 50 min
Moelas
7 Std.
Borrego mediterrânico
10 Std.
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
Geen beoordelingen
Frango em vinho tinto
6 godz.
Peito de pato com molho de laranja
2 Std. 20 Min
Mexilhões com molho picante
45 Min
Caldo de carne sólido
3 Std.
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3óra 55p
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 Std. 30 Min
Perdiz de escabeche
24 Std.