Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 680 g rabo de boi s/ gordura, cortado em fatias grossas
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 50 g farinha
- 3 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 200 g cebola cortada em oitavos
- 3 dentes de alho laminados
- 150 g tomate em pedaços
- 150 g pimento cortado em pedaços
- 25 g ramo de cheiros (salsa, cebolinho, hortelã e louro) (ver dica)
- 1 malagueta pequena, cortada em rodelas
- 80 g vinho branco
- 350 g água
- 100 g folha de agrião
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bochechas de porco lento
16h
Frango asiático
40 min
Burras em vinho tinto
12h 55 min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 Std. 45 Min
Polvo grelhado com batata
2 Std. 45 Min
Mexilhões com molho de tomate picante
45 min
Caril de frango à moçambicana
35 Min
Açorda de perdiz
1h 20min
Borrego mediterrânico
10 godz.
Coelho à transmontana
7h 30min
Caldo de peixe - TM5
25 Min
Molho béarnaise
20 Min