Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla nera
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 20 g di carbone vegetale
- 20 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Maionese all'ostrica
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 4 ostriche
Crema di piselli e capesante
- 550 g di acqua
- 200 g di piselli freschi o congelati
- 6 capesante
- 6 fette di lardo, preferibilmente di Colonnata, sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 8690 kJ / 2077 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 124.9 g
- Vetten
- 156.9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1u. 15min
Flan ai quattro formaggi
1 godz.
Salsa gravy (TM6)
20 min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 godz. 25 min
Crema di porri in crosta
45 min
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2 Std. 20 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2 Std.
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Intreccio d'amore
1h 30min
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1 Std. 50 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min