Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla nera
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 20 g di carbone vegetale
- 20 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Maionese all'ostrica
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 4 ostriche
Crema di piselli e capesante
- 550 g di acqua
- 200 g di piselli freschi o congelati
- 6 capesante
- 6 fette di lardo, preferibilmente di Colonnata, sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 8690 kJ / 2077 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 124.9 g
- Vetten
- 156.9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30 min
Trittico d'autore
2h
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Crema di burrata con verdure
1 Std. 5 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Crema di patate con polpo
1h
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Salsa Mornay
20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min