花椰菜炒雞肉

花椰菜炒雞肉

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 1000 克
  • 綠花椰菜 切小朵
    100 克
  • 15 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • ⅛ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 278.5 mg
Eiwitten 16.2 g
Calorieën 777.8 kJ / 185.9 kcal
Vetten 12.2 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 6476.8 g
Koolhydraten 2.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...