Apparaten en accessoires
甜豌豆炒蝦仁
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮甜豌豆 剝去兩側粗纖維150 克
-
水1 大匙
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
新鮮香菇 去蒂頭,切塊60 克
-
草蝦仁 開背去腸泥100 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
412.8 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
514.7 kJ /
123 kcal
Vetten
5.3 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
4184.6 g
Koolhydraten
11.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan