甜豌豆炒蝦仁
TM6 TM5

甜豌豆炒蝦仁

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 15 克 薑 ,切片
  • 150 克 新鮮甜豌豆 ,剝去兩側粗纖維
  • 1 大匙 水
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切片
  • 60 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切塊
  • 100 克 草蝦仁 ,開背去腸泥
  • ¼ 茶匙 鹽

Voeding
per 1 人份
Calorieën
514.7 kJ / 123 kcal
Eiwitten
8.1 g
Koolhydraten
11.7 g
Vetten
5.3 g
Verzadigd vet
4184.6 g
Vezels
3.9 g
Natrium
412.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten