Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 - 40 g raisins
- 80 g blanched almonds
- 150 g onions, cut in quarters
- 1 garlic clove
-
300
g plum tomatoes, peeled (see tip)
of 300 g canned whole tomatoes, drained - 1 whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (optioneel)
- 2 tsp mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)
- 2 tsp salt
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper
- 250 g couscous
- 500 g water
- 1 dash extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2100 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Lemon chicken
50 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Meaballs with Tomato Sauce
55 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Fish curry
35 min
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.