Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 - 40 g raisins
- 80 g blanched almonds
- 150 g onions, cut in quarters
- 1 garlic clove
-
300
g plum tomatoes, peeled (see tip)
of 300 g canned whole tomatoes, drained - 1 whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (optioneel)
- 2 tsp mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)
- 2 tsp salt
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper
- 250 g couscous
- 500 g water
- 1 dash extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2100 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Pork Pilaf
45min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Lemon chicken
50min
Chicken in peach sauce
40min
Bean stew with meatballs
45min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min