Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 - 40 g raisins
- 80 g blanched almonds
- 150 g onions, cut in quarters
- 1 garlic clove
-
300
g plum tomatoes, peeled (see tip)
of 300 g canned whole tomatoes, drained - 1 whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (optioneel)
- 2 tsp mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)
- 2 tsp salt
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper
- 250 g couscous
- 500 g water
- 1 dash extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2100 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Chicken in peach sauce
40min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min