Apparaten en accessoires
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
304.2 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
798.9 kJ /
190.9 kcal
Vetten
11.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Braised Dongpo Pork
Geen beoordelingen
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Geen beoordelingen
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1u.
Steamed Chicken Essence
1u. 10min
Green Papaya Fish Soup
2u. 15min
Mini Shrimp Omelettes
35min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min