Apparaten en accessoires
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
304.2 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
798.9 kJ /
190.9 kcal
Vetten
11.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Keine Bewertungen
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 Min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Lemon Ginger Sour
15 Min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 Std. 20 Min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Keine Bewertungen
Empanada pastry
45 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min