Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g azeite
- 2 dente de alho
- 500 g cachaço de porco desossado ou pedaços de carne de porco, s/ nervo e s/ osso, cortados em cubos (3 cm), secos com papel de cozinha
- 4 - 6 pitadas de paprika
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 30 g salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 250 g cebola cortada em lâminas
- 300 g arroz selvagem
- 30 g concentrado de tomate
- 700 g água
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 40 g ameixa seca s/ caroço
- 5 g salva fresca, só as folhas
- 10 g coentros, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2917 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 181 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango marroquino com cuscuz
45 min
Jambalaya com chouriço, camarão e manga
3 Std.
Costeletas de porco com molho de café
40 Min
Noodles de cenoura com bolonhesa
35 min
Frango no forno com massinha
2 Std.
Salmão thai com puré de edamame
1h 20 min
Lombo de porco com vegetais
40 Min
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1h 15 min
Pilaf de porco
45 min
Bolo salgado de polenta
1h 30 min
Frango com molho de pimento e cuscuz de curgete e feta
55 min
Frango com sésamo caramelizado
40 Min