Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Truta em sous-vide
- 2 filetes de truta c/ pele (300 g unid. aprox.)
- 2 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 2 c. sopa de azeite
- 2 pés de tomilho
- 1600 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Legumes crocantes e puré de feijão
- 150 g beterraba cortada em rodelas (2-3 mm)
- 150 g pastinaca cortada em rodelas (2-3 mm)
- 150 g curgete cortada em rodelas (2-3 mm)
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 80 g azeite
- 30 g alho-francês cortado em rodelas
- 1 dente de alho
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- 1 filete de anchova, em óleo
- 240 g feijão-branco cozido escorrido (ver alternativa)
- 200 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 1 c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3405 kJ / 813 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 3306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Molho de cogumelos e vinho branco
30 Min
Ovos verdes
1h 10 min
Salada de batata nova com molho de coentros e abacate
30 Min
Cebola recheada com abóbora e alecrim
1 Std. 30 Min
Folhados de Natal: De pato e de lentilhas
6 Std. 20 Min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Caril de legumes
1 Std.
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1 Std.
Peru de Natal
1 Std. 30 Min
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30 Min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50 Min
Caril de millet com frango
35 Min