Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Truta em sous-vide
- 2 filetes de truta c/ pele (300 g unid. aprox.)
- 2 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 2 c. sopa de azeite
- 2 pés de tomilho
- 1600 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Legumes crocantes e puré de feijão
- 150 g beterraba cortada em rodelas (2-3 mm)
- 150 g pastinaca cortada em rodelas (2-3 mm)
- 150 g curgete cortada em rodelas (2-3 mm)
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 80 g azeite
- 30 g alho-francês cortado em rodelas
- 1 dente de alho
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- 1 filete de anchova, em óleo
- 240 g feijão-branco cozido escorrido (ver alternativa)
- 200 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 1 c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3405 kJ / 813 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 3306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2h 20min
Almôndegas de frango com polenta
1ωρ. 30 λεπτ.
Frango grelhado vietnamita com molho de erva-príncipe e arroz (sem glúten)
30 λεπτ.
Cozer 300-400 g de alperce
25min
Pregado e texturas de couve-flor
Geen beoordelingen
Risoto com queijo parmesão
30 λεπτ.
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Risoto de especiarias com frango
1hod. 20min
Moqueca de peixe e farofa
50 min
Sanduíche de ovo cozido com patê de alcachofra
25min
Salmão com funcho e salada de maçã
1hod. 20min