Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail, de belle taille
- 15 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau (voir "Conseil(s)") (optioneel)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de filet de rumsteck, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre, selon la taille
- 30 g de moutarde
- 60 g de yaourt nature
- 30 g de fromage à tartiner, type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1325 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Epaule de veau à la normande
1hod.
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Emincé de veau à la normande
35 Min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Poulet basquaise
50min
Gratin de macaronis au poulet
45min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1hod.
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 godz.
Mijoté de porc au paprika
40min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Cuisse de dinde à la moutarde
1hod.
Risotto à la viande hachée
45min