Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail, de belle taille
- 15 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau (voir "Conseil(s)") (optioneel)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de filet de rumsteck, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre, selon la taille
- 30 g de moutarde
- 60 g de yaourt nature
- 30 g de fromage à tartiner, type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1325 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf carotte
1h 35min
Poulet basquaise
50min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Emincé de veau à la normande
35min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Goulasch
50min