Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail, de belle taille
- 15 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau (voir "Conseil(s)") (optioneel)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de filet de rumsteck, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre, selon la taille
- 30 g de moutarde
- 60 g de yaourt nature
- 30 g de fromage à tartiner, type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1325 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 godz.
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Risotto à la viande hachée
45 min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Emincé de veau à la normande
35 min
Epaule de veau à la normande
1óra
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Filet de poulet sauce à la pêche
35 min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Nouilles sauce verte et rose
20 min