Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit (la veille)
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 100 g de sucre en poudre
- 25 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 25 g de beurre, en dés et 10 g pour le moule
- 200 g de pâte d'amande, coupée en dés
- 5 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 10 g de farine de blé, pour le moule
- 15 g de cacao en poudre non sucré
La ganache (la veille)
- 150 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 250 g de crème liquide
- 20 g de miel
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 3 c. à soupe de confiture de framboises
Le glaçage (le jour même)
- 130 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 260 g de crème liquide
- 50 g de miel
- 50 g de beurre, en dés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2760 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat (Métrique)
1sa 30 dk
Tourtes au porc et champignons
1sa 30 dk
Cupcakes trois couleurs
2h
Spaghetti au cerveau sanglant
13 Std. 30 Min
Le vendômois
5h
Rose cake aux fraises
2 Std. 15 Min
Cupcakes à la vanille
1sa
Croquetas au poulet et curry
3h 45min
Galettes de légumes et poulet
1 Std. 50 Min
Chausson ricotta, poulet et coriandre
1sa 30 dk
Glaçage au beurre
5 Min
Cupcakes rouge
1sa