Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
La génoise
- beurre, pour le moule
- 5 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
La crème montée
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 200 g de confiture de lait
- 600 g d'oreillons de pêche au sirop, coupés en lamelles (réserver 1-2 oreillons pour la finition) et un peu de sirop
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1967.7 kJ / 466.9 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boules de Berlin à la compote de pommes
3 Std. 55 Min
Biscuit roulé aux fraises
3h
Choux à la crème et aux fraises
1h 15 min
Pastilla aux restes de viande
1h 15 min
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Manguier
5h
Médovik (gâteaux russes à la crème)
2u. 40min
Tarte fine façon cheesecake
4h
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1h 45min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Cupcake aux myrtilles
1j 55 menit
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15 min