Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
La génoise
- beurre, pour le moule
- 5 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
La crème montée
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 200 g de confiture de lait
- 600 g d'oreillons de pêche au sirop, coupés en lamelles (réserver 1-2 oreillons pour la finition) et un peu de sirop
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1967.7 kJ / 466.9 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau roulé à la confiture, glaçage au citron
50min
Cheesecake noix de coco-caramel
3 godz. 40 min
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5h 30min
Gâteau à l'ananas meringué
12h
Tartelettes aux poires caramélisées
2h 15min
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Tarte magique aux fraises
1h 30 min
Roulés de crêpe au chocolat
1h
Mille-feuille express framboise-citron
30 min
Tartelettes aux fruits exotiques
1h 25min
Gâteau meringué aux fruits rouges
50min
Gâteau chocolat-noisette
12h