Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 70 g de beicon en dados
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 400 g de batata en trozos de 2-3 cm
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 900 g de agua
- 150 g de pasta seca para sopa
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 cucharadas de vinagre balsámico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2018 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de judías con salchichas
25min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa de albóndigas y garbanzos
45 min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35min
Pasta con lentejas y salchichas
35min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 min
Judías al horno con verduras
30 min
Sopa vegetariana con legumbres
40min