Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 70 g de beicon en dados
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 400 g de batata en trozos de 2-3 cm
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 900 g de agua
- 150 g de pasta seca para sopa
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 cucharadas de vinagre balsámico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2018 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Crema de batatas y garbanzos
35 min
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20 min
Sopa vegetariana con legumbres
40min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Sopa de arroz y garbanzos
30 min
Sopa griega de garbanzos
25min
Frijoles con chorizo
15 min
Pasta con judías blancas
40min