Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de espelta perlada
- 550 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de pepino en dados
- 70 g de cebolla roja en juliana
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 10 tomates cherry en trozos
- 200 g de queso feta desmenuzado
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1463 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 589 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bol vegano de garbanzos, arroz y verduras con salsa de cacahuete
40 min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50 min
Ensalada de quinoa y judías blancas con vinagreta de cúrcuma
30 min
Ensalada de patatas y espárragos con pesto de eneldo
55 min
Ensalada en tarro al estilo griego
45 min
Bol de trigo tierno, verduras y hummus de remolacha
40 min
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
20min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35 min
Bacalao al jengibre con arroz y verduras
40 min
Lasaña con boloñesa de soja texturizada (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
2h
Ensalada tabulé de quinoa
25 min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1h