Papillotes de pescado con pak choi

Papillotes de pescado con pak choi

3.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 raciones

Ingrediënten

  • 200 g de granos de espelta (ver sugerencia)
  • 1 diente de ajo
  • 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2 cm, en rodajas finas)
  • 1 cucharada de miel
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de zumo de lima
  • 30 g salsa de soja
  • 10 g de aceite de oliva
  • 200 g de pak choi en trozos (aprox. 4 cm)
    200 g de hojas de espinaca frescas
  • 4 filetes de pescado blanco sin piel de aprox. 150-200 g cada uno (besugo, lubina, bacalao, dorada, merluza, etc.)
  • 1 cucharada cilantro fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1113.6 mg
Eiwitten 39.3 g
Calorieën 1566.2 kJ / 374.3 kcal
Vetten 6.9 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 43.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...