![Sauce caramel au café Sauce caramel au café](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ef48d38099d42b679c36dcfb7f3feff2/Derivates/46cca3ce81ee862b601d64afa8096d5b9fa07632.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 254 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Atelier Culinaire 2 (Sensor)
2 Std.
Sauce café-crème
35 min
Caramel liquide
35 min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Bonbons en gelée au citron et gingembre
1 Std. 30 Min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 Min
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1 Std. 20 Min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Crème pâtissière XXL
15 Min
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min