Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 254 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce au caramel
1h 30 min.
Poires au sirop sous-vide
45 min
Perles de coco
3h 50min
Chocolat chaud des Incas
40 min
Caramel au beurre salé
1h 45 min
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Sauce café-crème
35 min
Sauce caramel au whisky
35 min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1h 20 min
Fondue au Chocolat à la Wonka
20min
Crème pâtissière XXL
15min