Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 254 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce café-crème
35 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 godz. 30 min
Caramel liquide
35 min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12hod.
Caramel au beurre salé
1h 45min
Caramel liquide
25 Min
Bonbons chocolat viennois
50 Min
Sauce au caramel
1h 30min
Sauce caramel au whisky
35 min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Crème pâtissière XXL
15 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2hod. 20min