Apparaten en accessoires
Sauce caramel au café
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
1 bocal
Ingrediënten
-
250 g de sucre en poudre
-
100 g d'espresso refroidi
-
1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
-
30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
-
130 g de crème
-
1000 g d'eau
-
1 c. à soupe de vinaigre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Eiwitten
3 g
Calorieën
6831 kJ /
1631 kcal
Vetten
66 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
254 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En modes TM6 !
44 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Crème pâtissière XXL
15min
Fond de viande
3u.
Chocolat chaud des Incas
40min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12u.
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Sauce caramel
1u. 30min
Sauce au caramel
1u. 30min
Sauce caramel au whisky
35min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12u. 30min
Caramel au beurre salé
1u. 45min
Lemon curd Mode Sauce
20min
Caramel liquide
25min