Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'échalotes
- 55 g de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
- 200 g de vin rouge, type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de thym frais
- 1 gousse d'ail
- 115 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 25 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494.3 kJ / 119.7 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 59 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porridge au chocolat et à la poire à préparer la veille
20min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 godz. 30 min
Profiteroles au caramel
13h
Gratin de fenouil - Soupe de salade verte et croûtons
1h 30min
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6小时 5 分钟
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Pâte à pizza
1 godz.
Baklava végan
Geen beoordelingen
Pizza aux palourdes
1h 45min
Brioche perdue agrumes-coco
35 min
Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
30 min
Granité amande-citron
10 menit