
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 branches de menthe fraîche effeuillées
- 2 oignons nouveaux coupés en quatre
- 2 gousses d'ail dégermées
- 300 g d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux de 2 cm préalablement congelés pendant 1 h
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 c. à soupe de zaatar
- du poivre moulu
- du sel
- 350 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 150 g de petits pois frais
- 400 g de tomates cerise en boîte
- 650 g de pâte à pizza maison (voir "Conseil(s)") ou du boulanger
- 20 g de farine pour le plan de travail
- 4 c. à café de sauce harissa
- 200 g de yaourt à la grecque
- ½ citron jaune non traité coupé en quatre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 840 kcal / 3537 kJ
- Eiwitten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Koolhydraten
- 93 g