Compatibele versies
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux
La génoise au caramel
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre pommade
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
La crème fouettée
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 150 g de framboises
- 150 g de mûres
- 150 g de myrtilles
- feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 34.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1h 10min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Cookies fourrés au chocolat
1h 40min
Crème-dessert au caramel
3h
Gâteau aux pommes
1h
Chaussons aux pommes
6h 20min
Tartelette sablée, pêche vapeur et chantilly aromatisée
1h 10min
Fondant au chocolat
40min
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1h 30min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Cheesecake façon crème brûlée
12h
Petits moelleux pistache, glaçage chocolat
45min