Compatibele versies
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux
La génoise au caramel
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre pommade
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
La crème fouettée
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 150 g de framboises
- 150 g de mûres
- 150 g de myrtilles
- feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 34.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirop de vanille
30min
Nouilles à ramen
1h
Mocktail Lady's Day
25 Min
Tartelettes glacées aux fraises et biscuits type Oréo®
5 godz. 30 min
Moelleux au thé Earl Grey et glaçage à la bergamote
1 godz. 10 min
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15 Min
Soupe aux légumes et aux œufs
40min
Sablés d'antan
1 godz. 30 min
Mochis mangue-Passion
2 Std. 30 Min
Mousse minute à la framboise
5 Min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min