Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 250 g d'orge perlé, moyen
- 15 g d'huile végétale
- 1 ½ c. à café de sel
- 100 g de radis roses, émincés en tranches fines
- 140 g de grains de maïs doux en conserve, égouttés
- ½ concombre, détaillé en cubes
- 150 g de tomates cerise multicolores, coupées en deux
- 50 g de feta grossièrement émiettée
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, émincé en petites rondelles
- 1 gousse d'ail (facultatif)
- 200 g de yaourt à 3,5% m.g.
- 10 g de moutarde
- 10 g de miel
- 15 g de vinaigre
- 10 g de jus de citron
- ½ c. à café de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1083 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 min
Salade de haricots cannellini
10min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min
La salade de Jennifer Aniston
30 min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade grecque
30 min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 min
Salade de quinoa aux haricots et curcuma
30 min
Salade d'épeautre à la grecque
30 min
Salade de sarrasin
25 min
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10min