Soupe irlandaise à l'orge, au lard fumé et aux légumes

Soupe irlandaise à l'orge, au lard fumé et aux légumes

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 oignon en quartiers
  • 20 g de beurre
  • 2 tranches de poitrine de porc fumée, d'1 cm d’épaisseur,
    en morceaux de 3 cm de large
  • 200 g d'orge perlé rincé et égoutté
  • 2 poireaux en morceaux de 2 cm
  • 250 g de champignons de Paris frais en lamelles
  • 1200 g de bouillon de légumes
  • 2 c. à café bombées de sauce Worcestershire
  • du sel
  • du poivre moulu
  • persil frais pour servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 122.2 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 2287.5 kJ / 546.7 kcal
Vetten 32.1 g
Vezels 11.3 g
Verzadigd vet 12.5 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...