Courge farcie au risotto d'épeautre crémeux et champignons

2.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 600 g d'eau
  • 180 g de graines d'épeautre
  • 200 g de champignons de Paris frais émincés
  • 2000 g de courge butternut coupée en deux
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 3 pincées de sel
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 438.9 mg
Eiwitten 21.3 g
Calorieën 2552.5 kJ / 610.1 kcal
Vetten 21.1 g
Vezels 15.9 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 96.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...