Piept de vită sous-vide

Piept de vită sous-vide

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 25min
4 porții

Ingrediënten

  • piept de vită tăiat în 2 bucăți (5-6 cm grosime)
    600 - 800 g
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1400 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porție

Natrium 79 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 1916 kJ / 458 kcal
Vetten 38 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...