Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g farinha tipo 65
- 150 g sumo de beterraba natural, s/ açúcar
- 5 g fermento de padeiro seco
- 1 c. sopa de mel
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 120 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 - 4 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 - 2 cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
- 1 - 2 pitadas de sal grosso
- 100 g salmão fumado cortado em tiras
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 832 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 Std.
Tarte de pera e queijo Brie
1 Std. 10 Min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 Std. 40 Min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Risoto de espargos e açafrão
35 Min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30 Min
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1 Std. 25 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1hod. 20min
Húmus de beterraba
5 Min
Tarte vegetariana
1 Std.
Húmus de tomate seco com crackers
1 Std. 15 Min
Caril tailandês
45min