Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 450 g de carne picada
- 30 g de aceitunas verdes sin carozo, en rodajas
- ½ cucharadita de sal rosada
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- ¼ de pimienta negra molida
Puré
- ghee, para egrasar
- 400 g de agua
- 800 g de calabaza, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de ghee
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1001 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Tarta Pascualina
1hod. 30min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2hod.
Tarta soufflé de espinaca
1hod.
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Soufflé de calabaza
1hod.
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Budín de mandarinas
55 Min
Budín de naranja
1hod.
Pastel de pollo y batata extra dulce
1hod.